Köpguide för trycksaker till ditt bröllop

Hos oss får du kort och kuvert i hög kvalitet, med möjlighet att göra egna färg- och tillval för att skapa något unikt. Vi har tänkt på alla detaljer som format, papper och design för att kunna erbjuda omsorgsfullt genomarbetade trycksaker till ditt bröllop.

01

Utforska vår kollektion

Välj ett tema ur vår kollektion som du tycker om, samt vilka produkter du är intresserad av och hur många exemplar av varje produkt som behövs. Tänk på att det exempelvis behövs färre inbjudningskort och kuvert än antalet gäster man bjuder då flera kommer som par och familjer.

Är du osäker på när det är dags att beställa dina trycksaker för att skicka save-the-date, inbjudningskort eller tackkort i rätt tid, så kan du ta hjälp av vår planeringsguide.

02

Gör ditt tema personligt

Gör ditt tema personligt genom att välja färger på kort och kuvert, fylla i din text samt välja mellan våra olika tillval. Kanske vill du ha kuvertfoder för att förgylla dina kuvert eller adresserade kuvert i diverse typsnitt. Det finns dessutom vellumfodral, sidenband, tunt snöre samt vaxsigill för att förhöja känslan av dina trycksaker ytterligare. Tillval kan variera mellan olika teman.

Är du osäker på vad du ska skriva kan du få inspiration i vår skrivguide.

03

Lägg din beställning

Lägg till dina varor i varukorgen och gå vidare till kassan för att slutföra din beställning. I kassan får du en överblick över dina valda trycksaker och kan välja att betala antingen med Swish eller faktura. Vi jobbar på att erbjuda fler betalningssätt framöver.

04

Vi tar hand om resten

Du får en orderbekräftelse skickad till den angivna mailadressen. Vi går sedan igenom din beställning och återkommer till dig inom 4 arbetsdagar med ett utkast för godkännande, två extra korrektur-vändor ingår. När du godkänt den slutliga korrekturen och betalning skett, påbörjas tryck-processen som tar 5-10 arbetsdagar.

När allt är klart packar vi dina trycksaker och skickar till den angivna adressen. Då ditt paket kommit fram till det valda upphämtningsstället får du ett mail eller ett sms beroende på vad du valt när du gjort din beställning.

Skräddarsydd design

Är ni intresserade av skräddarsydda trycksaker till ert bröllop? I så fall kan vi skapa en unik design utefter era önskemål. För mer information om vår designprocess och hur vi går tillväga kan ni kontakta oss.

Skicka ett meddelande

Läs vidare